Chiagrød til alle prinsesserne derude


Jeg knuselsker lyserød, og jeg står på alle måder ved at være en enormt piget pige. Glimmer, pynt og palietter – hit me! Jeg er til det hele! Svært begejstret er jeg dog for mad med prinsesse-islæt. Hvorfor kan jeg ikke helt forklare, men der er bare noget over pandekager farvet med rød frugtfarve og cupcakes toppet med alskens former for krymmel og deslige. Er du også i besiddelse af en indre prinsesse, så vil denne morgenmad falde i god jord, er jeg sikker på. Den er nemlig både nuttet, nem og nærende. :)

Chiagrød med hindbær og vanilje
- 2 spsk chiafrø
- 2 dl kokosmælk (både vandet og den fede del)
- 1 tsk vaniljesukker
- 1 tsk akaciehonning
- 1 dl frosne hindbær

Fremgangsmåde
Rør alle ingredienser sammen, og stil blandingen på køl i en lufttæt beholder natten over. Om morgenen rører man lige rundt i grøden, og så kan man ellers pimpe og pynte med lige dét, man elsker. Her har jeg valgt morbær (som smager af karamel!) og gojibær. Og så tror jeg, vi er ude i noget tørret ananaskirsebær.Kommentarer

Populære indlæg