Genial frokost: Æggewrap med fyld


Hermed mit besyv på en smadder lækker frokost, som er ret genial to-go, men som ligeledes gør sig fortrinligt til vandret indtagelse på sofaen og Netflix på skærmen (klip til undertegnedes torsdagsfridag<3).

Min sult var på niveau med en Robinson deltagers, da jeg kom hjem fra træning, så den fik ikke for lidt med toppings. En avocado, en håndfuld tomater, spidskål, tun rørt med god mayo og citron samt en gavmild portion hjemmelavet pesto - så sad den lige i skabet. On side fik jeg en kæmpesmoothie, og så var jeg også mæt. Meget mæt endda. Men der skal sgu noget energi til, når man sådan har været nede at pumpe jern. ;-) Skal man blot i skole, vil der stadig være mæthedsgaranti foruden smoothie, for æg indeholder som bekendt en hulens masse proteiner samt en god mængde fedtstoffer af de rigtige, og udgør derfor en genial frokost - især hvis man ikke er helt pjattet med kød.
Dog skal man nok undgå at fylde sin wrap til bristepunktet (som grovæderen her), hvis man vil gøre sig forhåbning om at kunne rulle sin ægge-shawarma og tage den med.


Æggewrap, 1 person
- 2 æg (fra en høne, som har haft et rart liv!)
- En smule vand
- Lidt salt og peber
- Olie til stegning

Fremgangsmåde
Pisk æggene sammen og tilføj vand, salt og peber. Hæld blandingen på en opvarmet pande med olie, og lad den stege ved lav-middelhøj varme i 5-6 minutter på den ene side og 1 minut på den anden.
Wrappen kan fyldes med det meste, og er derfor også super, hvis man ligger inde med grøntsager, som skriger på at blive brugt. Ellers kan jeg anbefale en kombination med laks, pesto eller smøreost, avocado, frisk spinat og så måske lidt agurk og tomat. Muuums!

Kommentarer

Populære indlæg