23. apr. 2020 Falafler - sprøde, krydrede og idiotsikre Det ridser lidt i min stolthed, men jeg bliver nødt til at indrømme, at jeg har haft alt for mange mislykkede fafalfelforsøg igennem tide...
6. apr. 2020 Hvid pizza med kartoffel, trøffel, rosmarin og gedeost Den her kombination af fyld smager uforskammet godt. Friskrevet mozzarella, kartoffel, rosmarinkviste, trøffelpaste og skiver af gedeost....
27. mar. 2020 Alene-hjemme-pasta Det er sjældent, jeg gider det helt store køkkenshow, hvis jeg har en aften for mig selv. Men jeg gider godt at spise noget lækkert. Hels...
27. apr. 2019 Spinatpandekager med søde kartofler og guacamole Spinatpandekager er først og fremmest en fryd for øjet. Dertil kommer, at de både er nemme, sunde og geniale on the go. Jeg laver dem på ...
2. apr. 2019 Sprøde pommes frites Kan I også mærke det? Fredagsstemningen, der ligger på lur. Visheden om, at weekenden nok skal få banet sig vej igennem hverdagshjulet, h...
25. mar. 2019 Risotto med spinat og svampe Risotto er den idelle scoremad. Så er det sagt. Man er nemlig nødt til at åbne en flaske vin, hvis man vil have et vellykket resultat. I ...
24. mar. 2019 Kartoffelsalat med ramsløgspesto og varmrøget laks Ingerslev Torvemarked er indbegrebet af weekendluksus for mig. Det bugner med friskhøstet grønt fra lokale producenter. Der er fisk, ost ...
4. mar. 2019 Chevre chaud salat med blåbær og avocado En fransk klassiker af de helt gode. Gedeost har det jo med at dele vandene, eller i hvert fald få de fleste til at rynke på næsen, hvis ...
1. mar. 2019 Spicy thai curry Kokosmælk står øverst på listen over konserves, jeg altid har på lager, fordi den cremede mælk forvandler selv de tarveligste rester i gr...
20. feb. 2019 Vegansk linse-bolognese Kødsovs. Er det bare mig, eller er det et af de mindst appetitlige ord, vi har i vores repertoire af hverdagsretter? Anderledes er det me...