2. apr. 2019 Sprøde pommes frites Kan I også mærke det? Fredagsstemningen, der ligger på lur. Visheden om, at weekenden nok skal få banet sig vej igennem hverdagshjulet, h...
10. mar. 2019 Min bedste opskrift på koldhævede boller Da jeg blev konfirmeret, havde mine forældre prydet festlokalets vægge med billeder af deres datter i noget, der kom tæt på størrelsesfor...
1. mar. 2019 Spicy thai curry Kokosmælk står øverst på listen over konserves, jeg altid har på lager, fordi den cremede mælk forvandler selv de tarveligste rester i gr...
20. feb. 2019 Vegansk linse-bolognese Kødsovs. Er det bare mig, eller er det et af de mindst appetitlige ord, vi har i vores repertoire af hverdagsretter? Anderledes er det me...
5. feb. 2019 Ratatouille Jeg hadede ratatouille som barn. Nok primært fordi jeg ikke kunne udstå rød peberfrugt, som jo udgør en rimelig essentiel del af ingredie...
28. jan. 2019 Veganske morgenmadsvafler Sidste mandag fik Frida øjnene op for, at man sagtens kan bage svampede bananmuffins, der både er veganske og dødlækre. Og så havde hun e...
25. jan. 2019 To bud på lækre smoothiebowls Bowls er hippe. Det ved I, hvis I har så meget som skelet til Instagram eller bor i en by med cafeer, der forstår, hvad de unge vil have....
22. jan. 2019 Hjemmelavet humus Hummus eller humus? Altså med ét eller to m’er? Jeg spurgte lige Frida, som netop selv havde googlet det. Men det bliver man altså ikke ...
16. jan. 2019 Spaghetti med svampe og fløde Billederne her er blevet lige til den gråtonede side. Det var egentlig ikke meningen. Men så matcher de i det mindste himlen, som Aarhus...
8. jan. 2019 Kartoffel- og jordskokkesuppe Suppesæsonen er i fuld gang. Og hvis du er til billig, hurtig og lækker vintermad, har du sikkert allerede sat er par skåle til livs over...